Hulp op afstand die ECHT WERKT

NU MET GRATIS OPENEN VAN JOUW HANDEN VOOR DE HELING VANUIT DE KOSMOS

Anders dan anderen, dat is de beste omschrijving voor alles waarmee ik jou kan helpen. Jouw unieke ware zelf met al jouw innerlijk vermogen weer gaan her ontdekken is wat ik jou bied.  Al mijn hulpvormen, van boek tot cursus of reading zijn hierop gericht.

Omdat ik helderziend, horend, heldervoelend- en wetend ben, heb ik dit vermogen kunnen ontwikkelen tot een geheel unieke vorm van hulp bieden en ook nog eens op afstand! 

Zo is de door mij gegeven  Reading inclusief Healing en energetische familie opstelling een krachtige hulpvorm die jou ook werkelijk helpt te helen en zowel inzichten als  tools geeft. Jij kan met de aangereikte uitleg zelf vervolgstappen zetten. Hierdoor merk je ook werkelijk verschil in je leven.  Hoe werkt zo'n reading op afstand:

Via je naam maak ik contact met jouw hogerbewustzijn waarna de antwoorden via beelden, gevoelens en woorden aan mij verschijnen. Jouw hogerbewustzijn laat precies datgene zien wat nu voor jou van toepasiing is om te helen en los te laten. Dit zijn onbewuste beperkende overtuigingen vanuit je kindertijd, soms energie van vastzitten uit vorige leven en energetische verstrikkingen vanuit jouw familie van herkomst . Ook kan het zijn dat jij op de verkeerde plek staat binnen jouw systeem en dat het daardoor niet goed  stroomt in jouw leven.  Daarnaast krijg ik boodschappen door van jouw engelen-gidsen die jou ondersteunen en verder helpen.            

Tijdens de reading geef ik ook healing waardoor blokkades verdwijnen en er meer doorstroming kan zijn in het behandelde gebied.  Indien nodig doe ik zuivering van zware energie. Ook een energetische opstelling vindt plaats  waarbij ik de aanwezige verstrikkingen kan helen en jou energetich op je eigen plek kan zetten indien dit nodig is.   Dit alles brengt veel inzicht, erkenning en herkenning wat  helend is en behulpzaam voor je verdere leven.

 Tijdens de gehele reading wordt ook duidelijk wat jij nu echt nodig hebt .  Dit alles geeft jou  handvatten om zelf stappen te zetten naar verdere ontwikkeling van jouw innerlijk vermogen.

De gehele reading schrijf ik voor je uit en deze ontvang je per mail. Hierbij ontvang je ook een oefening die je thuis mag uitvoeren. Dit is onderdeel van de energetische  opstelling met een diep helende werking op de zielslaag.

Je kan kiezen voor een healing met verkorte reading en bij de link hulpvormen lees je wat dit precies inhoudt. Hier vind je ook de verschillende prijzen per hulpvorm.

Het grote voordeel van deze hulp op afstand is duidelijk, je kan gewoon in je eigen omgeving blijven en alles doen wat je wilt doen. Geen reis- of wachttijd maar een snel en helder antwoord via de mail.

Dus als jij in jezelf wilt investeren en werkelijk verder wilt, neem dan deze stap. Lees ook wat ik jou kan bieden via de online cursus!

Mail mij geheel vrijblijvend als er nog vragen zijn. Ik zal je zo spoedig mogelijk antwoorden.

desireevankoningsbrugge@gmail.com

Namasté Desiree

DISCLAIMER; Bij fysiek en/of mentale problemen dient men altijd eerst een arts te raadplegen. Alles wat ik jou aanbied is een aanvullende hulpvorm.