MIJN HULP BRENGT JOU VERDER OP JE LEVENSPAD

Voor het aanvragen, stuur een mail naar:

desireevankoningsbrugge@gmail.com, Lees ook de gratis informatie over het familiesysteem. Dit geeft jou direct al veel inzicht.

READING inclusief HEALING

Hiermee zet je een grote stap voorwaarts in jouw transformatieproces. Anders dan anders omdat ik het nodige kan doen tijdens de reading op systemisch gebied via een energetische opstelling. Daarnaast het waarnemen van beperkende overtuigingen, invloed van vorige levens, negatieve energie en blokkades welke ik d.m.v healing kan zuiveren en losmaken.  Bij de pagina UNIEKE HULPVORM, lees je daar meer over.   Een diepgaande reading inclusief healing  is daarmee een bijzonder ervaring en grote investering in jezelf. De reading wordt geheel uitgeschreven en is inclusief oefening(en).   Natuurlijk geef ik je duidelijke uitleg en tools om zelf vervolgstappen te maken.  Ook ontvang ik tijdens deze reading boodschappen van jouw engelen- gidsen die ik aan je doorgeef. De reading gebeurt op afstand en duurt 1,5 uur. Je krijgt deze geheel uitgeschreven toegestuurd. Indien je daarna nog vragen hebt mag je deze altijd zonder kosten aan mij stellen.

166,00 euro 

 

HEALING BLOKKADES inclusief korte reading

 

Kort en krachtig zo zou ik deze hulpvorm willen omschrijven. De healing duurt een half uur, je hoeft er zelf niets voor te doen want ook deze geef ik jou op afstand. Bij deze healing zie ik de meest storende blokkades van dit moment en deze behandel ik. Tijdens de healing zie ik wat deze blokkades jou te vertellen hebben. Na de healing krijg je hier een verslag van welke ik je per mail toestuur. Ik vraag tevens jouw engelen- gidsen wat de boodschap is die zij aan jou door willen geven. 

88,00

Online cursus OPEN JEZELF en ontdek jouw gaven VERNIEUWDE VERSIE!

Ieder mens heeft het vermogen om zoveel meer waar te nemen en zelf contact te maken met zijn/haar engelen/ gidsen en de hulp vanuit de kosmos. Daarom heb ik deze online cursus gemaakt zodat ook jij hier weer gebruik van kan maken. Je ontvangt bij deze online cursus een persoonlijke healing en geleide meditatie. De cursus doe je in je eigen tempo en deze blijft in je bezit zodat je altijd weer terug kunt lezen/kijken/luisteren. 

99,00 euro

OERLICHT- BEYOND HEALING

Deze korte en krachtige healing is nieuw.

Je kan hier zelf een intentie in meegeven en jij mag zelf bepalen wat je hiervoor wilt betalen.  25, 30 of 35 euro    Een krachtige healing van 25 minuten en je ontvangt per mail wat ik daarin nog heb mogen waarnemen voor jou.

Boekje Licht-gids geschreven in samenwerking met de lichtwereld. Dit boekje kun je bij mij bestellen voor slechts 15 euro excl verzendkosten. Lees meer bij de link Boek vol healing.

Ontvang zelf een boodschap van de overledene

Prachtig om te her-ontdekken dat jij dit zelf kan en mag ervaren.

Bepaal zelf wat jij hiervoor wilt betalen:

 44,00 of 55,00 euro 

Openen van je handen voor Zelfhealing

44,00 euro 

 Voor aanvraag van een hulpvorm, het boekje Licht-gids  of de online cursus  mail je mij via onderstaand adres

desireevankoningsbrugge@gmail.com ik stuur je dan mijn gegevens. Tot dan!

 

Deel deze pagina