MIJN HULP BRENGT JOU VERDER OP JE LEVENSPAD

Voor het aanvragen, stuur een mail naar:

desireevankoningsbrugge@gmail.com, Lees ook de gratis informatie over het familiesysteem. Dit geeft jou direct al veel inzicht.

READING inclusief HEALING

Hiermee zet je een grote stap voorwaarts in jouw transformatieproces. Anders dan anders omdat ik het nodige kan doen tijdens de reading op systemisch gebied via een energetische opstelling. Daarnaast het waarnemen van beperkende overtuigingen, invloed van vorige levens, negatieve energie en blokkades welke ik d.m.v healing kan zuiveren en losmaken.  Bij de pagina UNIEKE HULPVORM, lees je daar meer over.   Een diepgaande reading inclusief healing  is daarmee een bijzonder ervaring en grote investering in jezelf. De reading wordt geheel uitgeschreven en is inclusief oefening(en).   Natuurlijk geef ik je duidelijke uitleg en tools om zelf vervolgstappen te maken.  Ook ontvang ik tijdens deze reading boodschappen van jouw engelen- gidsen die ik aan je doorgeef. De reading gebeurt op afstand en duurt 1,5 uur. Je krijgt deze geheel uitgeschreven toegestuurd. Indien je daarna nog vragen hebt mag je deze altijd zonder kosten aan mij stellen.

145 euro  

 

HEALING BLOKKADES inclusief korte reading

 

Kort en krachtig zo zou ik deze hulpvorm willen omschrijven. De healing duurt een half uur, je hoeft er zelf niets voor te doen want ook deze geef ik jou op afstand. Bij deze healing zie ik de meest storende blokkades van dit moment en deze behandel ik. Tijdens de healing zie ik wat deze blokkades jou te vertellen hebben. Na de healing krijg je hier een verslag van welke ik je per mail toestuur. Ik vraag tevens jouw engelen- gidsen wat de boodschap is die zij aan jou door willen geven. 

75,00

Online cursus OPEN JEZELF en ontdek jouw gaven VERNIEUWDE VERSIE!

Ieder mens heeft het vermogen om zoveel meer waar te nemen en zelf contact te maken met zijn/haar engelen/ gidsen en de hulp vanuit de kosmos. Daarom heb ik deze online cursus gemaakt zodat ook jij hier weer gebruik van kan maken. Je ontvangt bij deze online cursus een persoonlijke healing en geleide meditatie. De cursus doe je in je eigen tempo en deze blijft in je bezit zodat je altijd weer terug kunt lezen/kijken/luisteren. 

99,00 euro 

Online cursus Leven vanuit je ware Zelf

Je ware Zelf is wie jij werkelijk bent en mag zijn. Via deze cursus ontdek jij hoe jij je weer kan verbinden met je ware Zelf waardoor jij mag gaan ervaren dat je leven werkelijk vreugdevol kan zijn.

88,00 euro 

 

READING BIJ DEMENTIE

Deze kan worden aangevraagd door de partner of het kind. Hierbij zie ik waaarmee de persoon in kwestie bezig is op de diepere lagen. Natuurlijk vraag ik de persoon altijd eerst om toestemming alvorens ik tot de reading/ healing over zal gaan.  Na de reading stuur ik een verslag van alles wat ik heb mogen waarnemen en in veel gevallen kan ik ook doorgeven wat deze persoon nu nodig heeft.  Inzicht in het proces van je ouder kan tevens zeer behulpzaam zijn voor je eigen proces.

49, 50 euro

Boekje Licht-gids geschreven in samenwerking met de lichtwereld. Dit boekje kun je bij mij bestellen voor slechts 15 euro excl verzendkosten. Lees meer bij de link Boek vol healing.

 Openen van je handen voor Zelfhealing

44,00 euro 

 

GRATIS: De Oerlicht-healing die ik met enige regelmaat aanbied via Facebook. Hier kun je meer over lezen via de de link gratis healing.  LET OP: deze vindt alleen plaats als ik daar de tijd en ruimte voor heb. Volg mij via Facebook dan lees je daar wannneer ik de gratis healing aanbied.  

 

 Voor aanvraag van een hulpvorm, het mijn boekje  of de online cursus  mail je mij via onderstaand adres

desireevankoningsbrugge@gmail.com ik stuur je dan mijn gegevens. Tot dan!