Online cursus Open jezelf en Leven vanuit je ware Zelf

Online cursus Open jezelf is de juiste hulpvorm om jezelf intuïtief te ontwikkelen.

Waarom het voor jou belangrijk en behulpzaam is:

Omdat jij er klaar voor bent om nu werkelijk je innerlijke deuren open te zetten.
Jouw vermogen om contact te maken met jouw gidsen, engelen en meer is aanwezig in jou maar je bent vergeten hoe je hier weer gebruik van kan maken.
Of je dit al eens in jezelf hebt opgemerkt of niet, jij bezit unieke gaven en evenzoveel vermogen! Maak er dus weer gebruik van lief mens, het brengt jou zoveel meer in iedere dag.

Wat mag jij verwachten van deze online cursus.
Duidelijke uitleg waarom je nu nog niet of onvoldoende jouw unieke gaven tot meer waarnemen hebt kunnen ontwikkelen.

Oefeningen om dit weer te gaan her- ontdekken in jezelf.

Uitleg wat jou nu nog blokkeert in al jouw vermogen tot waarnemen.
Ook hierbij geef ik je toepasbare oefeningen om al deze blokkades los te laten.
De healing die jij van mij ontvangt helpt jou hierbij en je kan deze keer op keer voor jezelf toepassen.

Je krijgt verder behulpzame uitleg over de twijfels die ieder mens ervaart.
En ik laat je zien dat je ook om jezelf mag lachen terwijl jij stappen zet in dit proces. Zoals je van mij gewend bent met enige humor en enkele video's die het geheel complementeren.


De lichtwereld nodigt je uit om dit alles opnieuw te gaan ontdekken, toepassen en ervaren. Je zal gaan bemerken dat jij al zoveel meer weet vanuit je innerlijke wijsheid. Tevens krijg je van mij heel toepasbare oefeningen waardoor je gaat ontdekken dat jouw innerlijke wijsheid jou helpt je geheel eigen pad te bewandelen en de daarbij behorende keuzes te maken.

Bij deze online cursus ontvang je geheel gratis een persoonlijke healing waarvan je een korte beschrijving ontvangt. Daarnaast ontvang je de Blauwlicht activatie ter waarde van 35 euro en ook deze is gratis.

Deze online cursus blijft in je bezit en je kan dus alles in je eigen tempo tot je nemen. De prijs voor deze cursus is slechts 99 euro.


Bekijk alle hulpvormen via de daartoe behorende link.
Bestellen kan door mij te mailen via desireevankoningsbrugge@gmail.com dan ontvang van mij de verdere gegevens.

Online cursus Leven vanuit je ware Zelf.

Juist nu in deze tijd van grote veranderingen, verschuivingen en ongemak is deze online cursus de mogelijkheid om jouw leven te veranderen van binnenuit. Jij bent het waard om te leven vanuit vreugde en liefde en dat mag je gaan ontdekken door te leven vanuit je ware Zelf.
Dit is immers wie jij werkelijk bent en met deze cursus leer jij weer de verbinding aan te gaan zodat je zoveel meer mag gaan ontdekken.

Deze cursus biedt jou het volgende:
Herkenning, eenvoud en wat humor. Dit zijn de sleutelwoorden van deze cursus. Met heel eenvoudige voorbeelden maak ik de uitleg zeer toegankelijk en herkenbaar voor je. Veel gebruik van video uitleg zodat het voor iedereen toegankelijk is en op deze wijze zul jij de inhoud nog beter tot je kunnen nemen en laten bezinken.Je bestelt de cursus door mij te mailen via desireevankoningsbrugge@gmail.com

De cursus blijft in je bezit zodat jij deze in jouw tempo kunt doen en altijd weer even terug kunt kijken.

Bestel snel en geef jezelf dit mooie geschenk voor slechts 88 euro.