Korte krachtige hulp

De vraag om met mij te kunnen bellen kwam al vaker tot me maar ik wist dat het nog niet de juiste tijd was en nu wel. Dat is het wonderlijk mooie van in verbinding zijn met alle hulpbronnen. Daardoor vertrouw ik volledig op het juiste moment dat het tot mij komt om iets te doen.

Nu bied ik dus wel de mogelijkheid tot een belgesprek aan en hierin ontstaan hele mooie dingen. Velen hebben in de eerste periode gebruik gemaakt van de aanbieding en daarin zelf ervaren dat dit een liefdevolle hulp en ondersteuning biedt.

Wat gebeurt en tijdens zo'n gesprek.

Kort voor het gesprek verbind ik mij met jouw persoonlijke energie en die van het universum. Tijdens het gesprek deel je met mij wat je wilt delen en dit zal altijd precies het juiste zijn. Omdat ik energetisch ben afgestemd voel, weet en zie ik precies wat er nodig is. Het geprek duurt een half uur en is zonder beeld.

Je kan kiezen voor messneger of bellen per telefoon. Een afspraak maken kan door mij te mailen via desireevankoningsbrugge@gmail.com  Op korte termijn zal deze afspraak dan plaatsvnden voor jou.