Korte krachtige hulp

Wat gebeurt er tijdens een belgesprek.

 

Ieder mens heeft een innerlijke wijsheid die voortkomt uit je ware Zelf.

Jouw wijsheid is onderdeel van je hogerbewustzijn. Dit hogerbewustzijn is te allen tijde verbonden met het universum, het Goddelijke. Besef dus lief mens dat jij onderdeel bent van het Goddelijke.  Vanuit die innerlijke wijsheid kun je helderheid krijgen ten aanzien van je vragen. 

 Als medium help ik daarbij omdat ik contact maak met jouw hogerbewustzijn en dus ook je innerlijke wijsheid.

Tijdens ons gesprek zul jij als vanzelf precies het juiste vertellen en vragen.  Doordat ik als medium volledig in verbinding ben ontvang ik via  jou alles wat nu belangrijk voor je is.

 Zijn er verschillen tussen mediums?

Ja absoluut en dit heeft vooral te maken met de persoonlijke ontwikkeling van het medium en het doel ( bekijk mijn doel via de korte video op deze site )

 Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft alles te maken met groeien in bewustzijn waardoor al mijn gaven en vermogen zich verder hebben ontwikkelt. Deze ontwikkeling heb ik heel krachtig in werking gezet toen mijn leven in puin lag. Al die dieptepunten hebben mij veel levenservaring gegeven.

Deze levenservaringen en de daaruit voorkomende bewustwording hebben mij in staat gesteld om alle unieke hulpvormen te ontwikkelen waarmee ik jou verder kan helpen.

Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals systemisch werken met familieopstellingen, NLP, Ego/ versus intuïtie en een jaren lange ervaring in de verpleging.

Ontdek het zelf.

Na aanvraag ontvang je mijn telefoonnummer waarna je mij op de afgesproken datum en tijd kan bellen.

Het gesprek duurt een half uur en kost slechts 25 euro.

Voor de meer diepgaande en uitgebreide hulpvormen verwijs ik je naar de link Hulpvormen. Lees ook wat jij voor jezelf kan doen door de online cursus Leven vanuit je ware Zelf te bestellen.

Je kan een afspraak maken door mij te mailen via desireevankoningsbrugge@gmail.com

 Tijdens het gesprek is er geen beeld omdat ik me daardoor heel zuiver kan afstemmen en ook voor jou is dit rustiger waardoor ook jij dicht bij jezelf blijft.