TOEVAL?

Toeval dat jij dit nu ziet
Nee lief mens het valt jou toe
Jij bent er klaar voor en daarom komt dit op jouw pad
Neem vrijblijvend een kijkje op deze site en ontdek
waarom ik op jouw pad ben gekomen.

 • BEPAAL JOUW NIEUWE RICHTING

  Waardevol mooi mens,

  Voor iedereen is er nu een nieuwe realiteit waarin we allemaal op enige wijze stil komen te staan. Juist nu is dit een tijd om jouw nieuwe richting te bepalen en ik kan je daarbij helpen.

  Jij kiest jouw geheel eigen richting, het is immers jouw unieke levensreis. Ik help jou om die reis vele malen prettiger te laten verlopen. Hoe ik dat doe?
  Door jou te helpen om je lasten te verlichten zodat jij steeds makkelijker kan verder reizen. Het leven, jouw leven is bedoelt om je ware zelf met al jouw mogelijkheden te ontdekken. Jij weet vanuit je innerlijke wijsheid dat jij zoveel meer bent dan wat jij tot nu toe hebt ervaren. Ontdek juist nu zoveel meer en ik kan je helpen.

  Nieuw; Belgesprek van een half uur. Voor meer info kijk bij de link Bel met mij

  Met een reading/ healing op afstand help ik je om los te laten wat jou nu nog belast en in de weg staat. Het gaat dan om die onbewuste delen, blokkades, karma en verstrikkingen uit het familiesysteem waar je zelf niet bij kan komen maar die wel in de weg staan om het leven in liefde door jou heen te laten stromen. Lees onder de link Unieke hulpvorm hoe ik werk en wat ik allemaal voor jou kan doen. Klik ook de link hulpvormen aan daar vind je een overzicht en meer.


  Liefdevolle lichtgroet Desiree

 • Online cursus: Leven vanuit je ware zelf

  Voor jou omdat jij zoveel meer bent dan jij nu denkt.

  Een cursus die precies op het juiste moment is ontstaan.Omdat juist nu, wellicht meer dan ooit, de verbinden met je ware zelf nodig is. Nodig omdat jij het waard bent om jezelf te verbinden en daarin te ontdekken dat het ook anders kan.

  Ik wens je veel plezier in het ontdekken van de verbinding met je ware zelf.

  Een online cursus waarin jij op een leuke speelse manier van mij de uitleg krijgt hoe je dit kan toepassen voor jezelf. Veel video materiaal wat deze cursus nog toegankelijker maakt.

  Onder de linke hulpvormen vind je alle prijzen


 • Open jezelf en Jouw unieke gaven incl healing en meer

  Jij bent geboren met alle innerlijke wijsheid en het vermogen om zelf in contact te zijn met engelen- gidsen en zoveel meer.

  Deze tijd vraagt jou om al jouw unieke vermogens weer te ontdekken.

  Of jij je hier nu wel of niet bewust van bent, het is in jou aanwezig en jij mag hier weer op gaan vertrouwen. Het zal jou helpen om om steeds meer en duidelijker jouw persoonlijke hulp te ontvangen van al jouw engelen en gidsen en/of andere hulp vanuit de kosmos. Ontdek wie jij werkelijk bent, een spiritueel wezen met unieke gaven en vermogens.

  Lees verder bij de link online cursus Hier lees je meer over de healing die je bij deze cursus ontvangt en de Blauw licht activatie.